

## Sontyam, Anandapuram, Visakhapatnam-531173 Website: www.nsrit.edu.in

NSRIT/CIR/STAFF/2018-19/057

Date: 10.01.2019

## CIRCULAR

NSRIT Center for Creative Learning **DESIGN SPACE** planning to conduct" **TECHNICAL CAMP FIRE"** from **10<sup>th</sup>January 2019 (11:30 am) to 12<sup>th</sup> January 2019 (12:00 PM) a total 60 hours span ,** in which 58 students from various departments undergo training on a predefined course which is attached. As this is the first TCF being organized at NSRIT, the following are the outcomes for conducting the event.

## OUTCOMES:

- 1) Students will be trained on various sensors and development boards.
- 2) Students will be able to solve real time projects with the sensors learned.
- 3) A Real time project planning and a live experience in learning things creatively with a complete entertaining process.

S.NO	DURATION	PLAN OF WORK	HOURS
1	11:30 AM TO 1:00 PM	INTODUCTION TO THE PROGRAMM	1 hr 30min
2	1:00 PM TO 2:00 PM	LUNCH	1 hr
3	2:00PM TO 5:00 PM	TECHNICAL SESSION-1	3 hrs
4	5:00 PM TO 5:30 PM	RELAXING ZONE	30 min
5	5:30 PM TO 7:00PM	TECHNICAL SESSION-2	1 hr 30min
6	7:00PM TO 9:30PM	CAMP FIRE / DINNER	2 hr 30min
7	9:30 PM TO 10:00PM	SETTELING TIME	30 min
8	10:00PM TO 01:00 AM	TECHNICAL SESSION-3	3 hrs
9	01:00AM TO 2:00AM	DISCUSSION	1 hr
10	2:00AM TO 6:30 AM	SLEEP ZONE	4hr 30 min
11	6:30 AM TO 7:30 AM	REFERESHING TIME	1hr
12	7:30 AM TO 8:15AM	BREAK FAST	45min
13	8:15 AM TO 8:30 AM	SETTELING TIME	15min

14	8:30 AM TO 11:30AM	TECHNICAL SESSION-4	3hrs
15	11:30 AM TO 1:00 PM	SELF INTRODUCTION TIME	1 hr 30min
16	1:00 PM TO 2:00 PM	LUNCH	1 hr
17	2:00PM TO 5:00 PM	TECHNICAL SESSION-5	3 hrs
18	5:00 PM TO 5:30 PM	RELAXING ZONE	30 min
19	5:30 PM TO 7:00PM	TECHNICAL SESSION-6	1 hr 30min
20	7:00PM TO 9:30PM	CAMP FIRE / DINNER	2 hr 30min
21	9:30 PM TO 10:00PM	SETTELING TIME	30 min
22	10:00PM TO 12:00 AM	TECHNICAL SESSION-7	2 hrs
23	12:00AM TO 2:00AM	DISCUSSION /	2 hr
24	2:00AM TO 7:30 AM	SLEEP ZONE	5hr 30 min
25	7:30 AM TO 8:00 AM	REFERESHING TIME	1hr
26	8:00 AM TO 8:30AM	BREAK FAST	30min
27	8:30 AM TO 11:30AM	TECHNICAL SESSION-8	3hrs
		SEND OFF LUNCH	

## Copy to :

- 1. Secretary: for kind information
- 2. Correspondent : for kind information
- 3. A.O : for information
- 4. HODs: CE/EEE/ME/ECE /CSE/ S&H/MBA /DIP/LIB to circulate among the staff & students of their respective departments.

1. Vandi plan

Signature of the Principal

Dr. V. VAMSIDHAR PRINCIPAL N.S. Rajulinstitute of Technology Somyon, Anandaputern, VSP 531173